Volksfeesten Buurse 14, 15, 16 en 17 augustus 2008

Al jaren is de zondagmiddag een gezellige en feestelijke middag voor jong en oud. Op zondag 17 augustus organiseert de activiteitencommissie van de volksfeesten een grote Summer Fair van 11.00 tot 17.00 uur op het buitenterrein.

Nieuw dit jaar is een grote vliegshow op zondag 17 augustus. Er worden vele duizenden bezoekers verwacht, dus we hopen op veel standhouders. Wij nodigen u dan ook van harte uit om aan dit evenement deel te nemen. Meer informatie over de vliegshow vindt u binnenkort vinden op onze site.

Net als andere jaren wordt er door de deelnemers aan de Summer Fair een grote “winkelstraat” gevormd. Elke bezoeker aan de zomerfeesten, van de vliegshow, de trekkertrek wedstrijden, de oldtimershow, tot aan de muzikale activiteiten, kan langs kleurig uitgedoste kramen lopen, waar (zelfgemaakte) producten, hobby’s en diverse andere artikelen door standhouders verkocht en/of getoond worden. (géén rommelmarkt).

Ook u kunt daarbij zijn! De kosten voor het huren van een 3 mtr. kraam bedragen slechts € 15.00 incl. dakje. Heeft U interesse om deel te nemen aan deze Summer Fair kijk dan op www.volksfeestbuurse.nl voor meer info